Ochrana osobních údajů v EU a v ČR

online casino for mac best bingo prepaid visa card online casino gambling slot machines casino blackjack payout online slots south africa slot plus casino download best vegas casinos casino nj bonus casino en ligne

Policejní akademie ČR v Praze od 9.30 hod

 

 

 

Pracovní skupina SCADA SECURITY EUCYBSEC
ve spolupráci s
Pracovní skupinou kybernetické bezpečnosti AFCEA,
Fakultou bezpečnostního managementu, Policejní akademie ČR,
ČIMIB, ICT Unií a NSMC
za odborné podpory
Úřadu pro ochranu osobních údajů

 

organizují odborný bezpečnostní seminář

 

Ochrana osobních údajů v EU a v ČR
Dopad nařízení GDPR Evropské unie na legislativu ČR
a na podnikatelské prostředí

 

Seminář je určen pro všechny zájemce, zejména z řad výše uvedených profesních organizací, kteří mají zájem o bezpečnost a ochranu osobních údajů a mají zájem se seznámit s dopady nařízení GDPR Evropské unie na legislativu ČR a na podnikatelské prostředí. Seminář je rovněž určen pro zájemce z řad veřejné správy, zejména osoby, které odpovídají za bezpečnost a ochranu informací a provoz ICT.

Program semináře:

8.30 – 9.30
Registrace

9.30
Zahájení semináře

9.40 – 11.00
Ochrana osobních údajů v EU a v ČR – Dopad nařízení GDPR Evropské unie na legislativu ČR a na podnikatelské prostředí, Josef Prokeš, ředitel sekce správní, ÚOOÚ

11.00 – 11.30
Přestávka

11.30 – 13.00
Diskuse k tématu s pracovníky ÚOOÚ.

13.00
Zakončení semináře

Změna programu vyhrazena.

 

 

Prezentace ze semináře:

p. Josef Prokeš